CZcross.pl

Największe (i jedyne) forum motocykli Cezet Cross w Polsce!

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Post: 2010-09-11, 22:16 
Offline
Szary czleczek

Rejestracja: 2010-09-11, 22:10
Posty: 3
Witam,
wczoraj zmieniłem świecę w mojej cz, dzięki czemu odpalała i chodziła b.dobrze. Niestety dzisiaj pojeździłem pół godziny, po czym zaczęła gasnąć, Kilka razy jeszcze ją odpaliłem ale po chwili gasła (albo sama albo przy próbie ruszenia). Później już w ogóle nie chciała odpalić. Macie może jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje?


Na górę
 Tytuł:
Post: 2010-09-11, 22:29 
Offline
Ekspert

Rejestracja: 2005-04-22, 20:48
Posty: 1077
Lokalizacja: Warszawa
Zmieniłeś ponownie świecę?

_________________
500


Na górę
 Tytuł:
Post: 2010-09-11, 23:10 
Offline
Szary czleczek

Rejestracja: 2010-09-11, 22:10
Posty: 3
Nie


Na górę
 Tytuł:
Post: 2010-09-12, 11:58 
Offline
Ekspert

Rejestracja: 2005-04-22, 20:48
Posty: 1077
Lokalizacja: Warszawa
To spróbuj bo to częsta przyczyna.

_________________
500


Na górę
 Tytuł:
Post: 2010-09-12, 15:29 
Offline
Szary czleczek

Rejestracja: 2010-09-11, 22:10
Posty: 3
Ok, wielkie dzięki. Spróbuje jutro i zdam relacje, ale myśle że będzie ok :) Tylko zobaczymy jak (ile) pojeździ na tej świecy..


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited | DVGFX2 by: Prosk8er ©
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl